За Нас

Yatrade

Кои сме ние

Ние осъзнаваме, че има много ИТ фирми, измежду които можете да изберете. Точно заради това се стремим да сме различни от останалите. Нашите три основни принципа - иновативност, отговорност, постоянство - ни помагат да го постигнем.

Нашите технически познания и опит се допълват от компетентността ни в бизнес процесите и практики. Това ни дава възможност лесно и точно да разберем вашия проблем, и да предоставим висококачествено решение, което точно отговаря на него. През целия процес на работа ние знаем и помним, че крайната ни цел е да помогнем на вашия бизнес да стане още по-успешен.

Затова нашите ИТ решения са толкова добри. И затова не сме имали нито един недоволен клиент.

“Yatrade" е иновативна компания, която предлага решения в областта на информационните технологии. Специализирани сме в дизайна и разработката на уеб страници, портали, апликации и бизнес софтуер, планирането и управлението на бази данни, графичен дизайн и мултимедия, както и в предоставянето на консултантски услуги в сферата на информационните технологии.

Независимо какъв е вашият ИТ проблем, ние сме компанията, която ще го разреши от началото до края. Това ни дава възможност да предоставяме висококачествени и интегрирани решения, които точно отговарят на вашите нужди и изисквания.

 

Компанията има гъвкава структура, която позволява сформирането на специално подбран екип за всеки клиент.

Клиенти

    Нашите клиенти включват
  • МВР
  • Други специализирани служби на Р. България
  • Различни големи компании от България и чужбина
  • Много частни  и малки фирми